Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 18:15

Середня загальноосвітня 

школа № 175 

І-ІІІ ступенів

м. Києва
Вхід
Навігація
Архів
Головна » 2011 » Листопад » 11


Сьогодні відбулася зустріч 11-х класів зі співаком та композитором
 Ігорем Якубовським


 

   Жанр, в якому працює композитор-співак Ігор Якубовський, дуже складний і майже невідомий. Ігор вважає, що якби ця музика максимально була донесена до слухача, то людський світогляд змінився б у кращий бік. Стало б більше радощів, більше любові та щастя у нашому житті...

   Ще у дитинстві Ігор мав велику пристрасть: слухати пісні на весіллях. На Тернопільщині з любов’ю до музики він слухав гру музикантів та отримував велику насолоду від цього. У першому класі дядько приніс Ігореві гармошку, награв декілька мелодій, і хлопчик одразу зміг все повторити. Після чого вирішив піти у музичну школу. З сьомого класу почав весільну музичну кар’єру. Опанував гітару, у нього з’явився вчитель, так потрошки навчався музиці. Закінчив культурно-освітнє училище з червоним дипломом, вступив до Київського інституту культури, і весь цей час був у колі музикантів.

   Слова до пісень почав писати після армії, особливо на козацьку тематику. А зустріч із скрипалем Леонідом Корнієвичем Перенісієнком внесла вагомі зміни у життя Ігора Якубовського. Леонід Корнієвич був у захваті від козацьких пісень пана Якубовського і запропонував записати їх на студії. Ось так уперше Ігор почув власні пісні у передачі "Від суботи до суботи". Поет Іван Гнатюк теж, відносно, змінив творче життя Ігора. Прослухавши пісні, Іван Федорович був задоволений і музикою, і співом Якубовського, а ось вірші йому не дуже сподобались. За його словами, з віршів можна було залишити лише ідею, а слова повністю змінити. Але переробляти вірші - це ремесло, і Іван Гнатюк не взявся за цю роботу.

   Подальше життя Ігоря Якубовського влаштувало ще одну зустріч. Анатолій Таран – відомий поет, журналіст, дуже сильна особистість – залишив глибокий слід на життєвому шляху Ігоря Петровича. Анатолію Тарану також не сподобались його вірші, але він бере на себе ношу і переробляє все заново...

   Ігор Якубовський виконує пісні поетів-класиків і поетів-сучасників. "Я лише додаю музику і співаю..., не руйнуючи душу поезії" - каже він.

   На творчому рахунку Ігора Якубовського три альбоми: "Спогад про дощ", "Козацьке весілля" і "Золотої осені нектар". Нещодавно закінчив роботу над двома новими альбомами. Це альбом інтимної лірики "Ритми серця" і альбом, в який війшли пісні про любов "Вірю в тебе моя Україна". "Взагалі, без любові ніколи нічого не буде" - каже він.


Переглядів: 690 | Додав: AS_175 | Дата: 11.11.2011 | Коментарі (0)

                                                                                                                                                                     
       «Історичні пам’ятки нашого міста» 
... Читати далі »
Переглядів: 2229 | Додав: AS_175 | Дата: 11.11.2011 | Коментарі (0)

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Посилання
Новий бло65к
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

...
Конструктор сайтів - uCoz