Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 05:07

Середня загальноосвітня 

школа № 175 

І-ІІІ ступенів

м. Києва
Вхід
Навігація
Архів
Головна » 2013 » Лютий » 25 » "Педагогічний марафон"
10:51
"Педагогічний марафон"

  Педагогічний колектив  СЗШ № 175 в 2012 -2013   навчальному році продовжує працювати над реалізацією науково - методичної проблеми «Урок – спільна творчість вчителя та учня» , яка є логічним продовженням проблеми, над якою працюють освітяни Шевченківського району -   «Впровадження технологій особистісно орієнтованого навчання та виховання.  Пошук шляхів оптимізації  навчально-виховного процесу в умовах оновлення державного стандарту освіти» Протягом  лютого у рамках  Педагогічного марафону «Інновації.  Світ навчання» в нашій  школі проходила Декада педагогічної майстерності, в якій прийняли участь  всі вчителі 1-11 класів.  Педагоги показали вміле володіння методикою проведення різних типів уроків : від уроку-змагання до уроку створення проектних робіт та їх захисту.

Урок англійської мови «Проектна робота «Засоби масової інформації» вчитель вищої категорії , педагогічне звання «старший учитель» Варська Т.А.  провела у 8-А класі. Працюючи з періодичними виданнями, журналами, іншими джерелами інформації школярі показали вміння говорити, доводити власну думку іноземною мовою. А як здружує  така робота!


Підсумково – узагальнюючий урок географії по темі «»Рослинний і тваринний світ України»  у 8-х класах вчитель Кривошея Л.Л. провела у формі створення та захисту проектних робіт . Завдання було не з легких – за картами атласу, даними підручника та додаткових джерел інформації скласти ілюстровану характеристику рослинного і тваринного світу однієї з областей України. А ви б впоралися з таким завданням ? А от учні 8-А та 8-Б класів зуміли!


Урок геометрії «Третя ознака рівності трикутників» в 7-Б класі проводить Григоревська Л.М. - вчитель вищої категорії, педагогічне звання «старший учитель». Учні вчилися робити висновки на підставі спостережень та використовуючи власні опорні знання.


Молодші школярі (учні 3-А класу) разом з вчителькою Грищенко Т.П. (спеціаліст вищої категорії) працювали на уроці української  мови «Прикметник»  дуже активно та плідно. А по іншому не можна, адже цікава розповідь вчителя супроводжувалась демонстрацією презентації на інтерактивній дошці.


Математика – наука точна та цікава. Особливо, якщо урок проводить такий майстер своєї справи як Клименко А.І. (вчитель вищої категорії, педагогічне звання «учитель-методист»). Вдало підібрані ілюстрації, таблиці, цікаві завдання формували у четвертокласників вміння виконувати завдання на пропорційне ділення. А ви самі спробуйте скласти задачу, правильно записати її умову, пояснити хід розв’язання. А от учні 4-А це не тільки вміють, але й роблять залюбки!


Ковальчук І.О. – вчитель молодий, творчий. І , хоча працює в школі всього другий рік, користується повагою учнів та їх батьків. Урок – змагання з англійської мови між учнями 5 та 6 класів «Інтелект – марафон» виявився не тільки цікавим та пізнавальним, але й показав , що команда – це сила!

Урок англійської мови у  першому класі – це завжди джерело радості від пізнання, гордості за здобуті знання, задоволення від спілкування з хорошим вчителем Ліснічук Л.О. ( спеціаліст першої кваліфікаційної категорії). Тут завжди є улюблені іграшки, звучить музика зі знайомими та зрозумілими словами, які можна і потрібно повторювати.  Адже  англійська – це так зрозуміло!


Уроки трудового навчання, які проводить вчитель першої кваліфікаційної категорії Миргород С.П. приваблюють тим, що можна своїми руками зі звичайного паперу  зробити зовсім незвичайні речі. А ви знаєте ,що таке кусудама (одна із технологій виготовлення іграшок з паперу)? П’ятикласники це добре знають, з радістю роблять все, чому навчає вчителька. Приходьте, вони й вас навчать!


Уроки історії України Павловської К.Г. (учитель вищої категорії, педагогічне звання «старший учитель») завжди цікаві, навчають мислити, співставляти , робити висновки, доводити свою думку. Інтерактивна дошка, Інтернет   речі , що стали звичайними на її уроках.  Вчителька вміє виділити головне в навчальному матеріалі, вчить застосовувати знання у нестандартних ситуаціях, формує самостійність суджень . Учні 8-А класу вміють самостійно виконувати  завдання , використовуючи для цього карти, підручники, таблиці, схеми.


Переглядів: 1316 | Додав: school175 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Посилання
Новий бло65к
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

...
Конструктор сайтів - uCoz